пʼятницю, 4 травня 2012 р.

Травневі свята. Хось їде в подорожі, а хтось шукає пригод в рідному місті. Я знову не змогла пройти повз багатообіцяючі плакати - "Кармічний шабаш" в "Сальвадорі Далі". Враження від минулої вечірки ще свіжі, тому ніжки знову повели мене туди ж... Вхід коштував 30 грн - достойна ціна для закритої вечірки!
Вечір стартував яскраво! Гурт "Карма" з перших хвилин захопив мене, вразив і тримав в своєму полоні. Хлопці постарались і не відпускали публіку протягом всього вечора. Їхній ведучий (назвемо його так), вражав барвистістю своєї мови і своїми віршами. Конкурси були проведені досить неординарно і цікаво! Є люди, які вміють своєю харизматичністю згуртовувати всіх. Моє особисте БРАВО!
Barmen Fire Show вражало - було справді гаряче! А хлопці спітніли декілька разів від блондинки PJки. Але дещо таки мені не спдобалось - це гучність музики.. Пошкодуйте вуха ваших відвідувачів, щоб ТАК гучно вмикати музику в такому маленькому приміщені!
Тепер про саму атмосферу вечірки. Все було досить ... кармічно, але без шабашу... Звісно персонал був одягнений і розфарбований тематично - відьми, нечисть і т. д. Свічки палали на сходах (асоціація з пеклом), саме  Fire Show теж було на це націлене, навіть деякі гості долучилися до тематики шабашу і вбралися відповідно, але все одно не пройняло... Чогось зовсім трішки не вистачило.. Чого саме?.. Мабуть, відьомської мітли на сходах і маленького чортика)) Але це моя особиста думка..
Зауважу, що "Далі" пропонував в цей вечір спокусливі залпові коктейлі зі спокусливою пропозицією - 3 за ціною 1, важко втриматися, щоб не пригубити трішки! А назви говорять самі за себе "Безумный монах" (15,70 грн), "Исповедь" (18,20 грн) , "Пламя страсти" (26,80 грн)....
Так як я ще та мишка-шкряботушка, то я зауважила досить неприємний момент, коли офіціанти до закінчення вечірки пропонували деяким клієнтам розрахуватися, хоча люди відпочивали і видно було що не збираються нікуди йти.. Ви не довіряєте своїм клієнтам?? Вибачайте, але це елементарно не ввічливо! Якщо Ви ведете певну стратегію розрахунку в своєму закладі (я маю на увазі ті заклади, в яких попереджають про розрахунок одразу після замовлення), то притримуйтесь її, будь ласка. Не відштовхуйте нас, своїх гостей!
На завершення скажу, що враження залишились таки позитивні. Будемо чекати на нові цікаві вечірки! Цілую Вас!!

1 коментар: